Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

pinterest

Pinterest analytics: ένας οδηγός για τους εμπόρους

Εισαγωγή

Το Pinterest είναι ένα απίστευτο στάδιο για κοινή χρήση και εύρεση εικόνων, σκέψεων και περιεχομένου. Ομοίως, οι διαφημιστές B2C πρέπει να αυξήσουν τη δέσμευσή τους με την εικόνα τους και να διερευνήσουν το πλήθος τους. Με τις συσκευές εξέτασης Pinterest, μπορείτε να δείτε ποιος ενδιαφέρεται γενικά για την ουσία σας και πώς συνεργάζεται με αυτήν.

Σε αυτόν τον βοηθό, θα διευκρινίσουμε τον τρόπο αποκρυπτογράφησης της εξέτασης Pinterest, τις βέλτιστες πρακτικές για την επέκταση της πυξίδας σας μεταξύ των πελατών του Pinterest και τους βασικούς όρους που πραγματικά θέλετε να γνωρίζετε.

Διατύπωση έρευνας Pinterest

Η διατύπωση έρευνας του Pinterest μοιάζει με αυτή των διαφορετικών οργανισμών. Αν υποθέσουμε ότι από τώρα εργάζεστε με αναφορές στο Facebook και στο Twitter, αυτές οι εκφράσεις του Pinterest θα πρέπει να είναι φυσικές.

Περίγραμμα προφίλ

Στην τοπική εξέταση Pinterest, θα δείτε μετρήσεις όπως εντυπώσεις και παρατηρητές. Οι εμφανίσεις Pinterest είναι οι φορές που ένα από τα pin σας εμφανίζεται σε μια ροή, στοιχεία ερωτήματος ή αποτελέσματα ταξινόμησης. Οι παρατηρητές είναι η ποσότητα των ατόμων που έχουν δει τουλάχιστον ένα από τα Pin σας.

Περίγραμμα έρευνας του pinterest

Κοιτάζοντας τόσο τους παρατηρητές όσο και τις εντυπώσεις σας βοηθά να καταλάβετε πόσο ελκυστείτε στο πλήθος σας. Αν υποθέσουμε ότι οι καρφίτσες σας έχουν πολλές προοπτικές, ωστόσο μερικές εντυπώσεις, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θέλετε πραγματικά να εργαστείτε για τη βελτίωση του σχεδιασμού του ιστότοπού σας για να διασφαλίσετε ότι οι καρφίτσες σας θα εμφανίζονται στα στοιχεία ερωτήματος.

εντυπώσεις έρευνας στο pinterest

Ένα ακόμη ευχάριστο στοιχείο της τοπικής έρευνας του Pinterest είναι τα Φύλλα με κορυφαίες εντυπώσεις Pin. Αυτός ο πίνακας σάς παρέχει δεδομένα σχετικά με τα φύλλα που έχουν εξαιρετική απόδοση, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι να μηδενίσετε. Αν υποθέσουμε ότι δημοσιεύετε συνεχώς αναρτήσεις σε μία φόρτωση, ωστόσο παρατηρώντας ότι τα Pin δεν αντηχούν, τότε, σε εκείνο το σημείο, μπορεί να είναι μια ιδανική ευκαιρία να σηκώσετε και να μετακινηθείτε στον πίνακα ή να αλλάξετε το σύστημα Pinterest.

Ανάπτυξη πλήθους

Το Pinterest χρησιμοποιεί «υποστηρικτές» όπως κάνει το Twitter. Ένας άλλος υποστηρικτής είναι κάποιος που ακολουθεί το αρχείο σας, όχι μόνο ένα από τα φύλλα σας. Το Pinterest θα σας ενημερώνει όποτε κάποιος ακολουθεί εσάς ή τα φύλλα σας.

Στο Fledgling Social, τα Brilliant Inbox σας θα σας ενημερώνουν όταν έχετε νέες παρατηρήσεις και αναρτήσεις και η Αναφορά προφίλ Fledgling Pinterest θα δείχνει την εξέλιξη του πλήθους σας για το λεπτομερές χρονικό πλαίσιο που χαρακτηρίζετε.

έρευνα του pinterest μέσα από το νεοσύστατο κοινωνικό στάδιο

Η αναφορά προφίλ Pinterest θυμάται πληροφορίες για τους θιασώτες και γενικά την εκτέλεση καρφίτσας. Ενώ εξετάζετε την ανάπτυξη του πλήθους σας, αυτές οι μετρήσεις μπορούν να αποκαλύψουν πόσο καλά αποδίδει η ουσία σας. Τα pin σας συνδέονται στο σημείο απόκτησης ενός follow; Παρακολουθεί η εικόνα σας περιεχόμενο κορυφαίας απόδοσης;

Διανομή

Η αναφορά Fledgling Pinterest Profiles παρέχει μια περίληψη του πόσο αξιόπιστα καρφιτσώνετε στον οργανισμό, τα pin που αποστέλλονται και τα κανονικά pin σας κάθε μέρα. Αν υποθέσουμε ότι βλέπετε τρύπες στη διανομή σας ή παρατηρήσετε ότι καρφιτσώνετε όλο και πιο συχνά σε συγκεκριμένες ημέρες, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε το σύστημά σας.

Η διαδικασία Pinterest είναι μια προσέγγιση μεγάλης εικόνας για τις επωνυμίες και θα πρέπει να δημοσιεύσετε αξιόπιστα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

κοινωνικό περίγραμμα του ταμπλό έρευνας του pinterest

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε ένα στοιχείο όπως το Πρόγραμμα διανομής του Fledgling για να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας. Συγκεντρώστε ή φτιάξτε τις καρφίτσες σας και, στη συνέχεια, προγραμματίστε τις, ώστε να μην χρειάζεται να αγχώνεστε με το χρονοδιάγραμμα. Οι καρφίτσες που έχετε κάνει κράτηση θα εμφανίζονται κοντά σε όλες τις άλλες αναρτήσεις του οργανισμού σας, παρέχοντάς σας μια εξαιρετική περίληψη του προγράμματος ουσιών σας.

κοινωνικό ταμπλό έρευνας του pinterest

Το σημαντικότερο σημείο κράτησης του Fledgling σάς επιτρέπει είτε να επιλέξετε ώρες ανάρτησης είτε να ρομποτοποιήσετε το χρόνο ανάρτησης με το ViralPost. Αν υποθέσουμε ότι θα επιλέξετε το ViralPost, το προϊόν θα σχεδιάζει τις δημοσιεύσεις ξανά και ξανά που έχουν γενικά την πιο αξιοσημείωτη δέσμευση. Αυτό το αποκλειστικό στοιχείο προχωρά καθώς δημοσιεύετε, επομένως όσο περισσότερες δημοσιεύετε, τόσο περισσότερο κατανοεί πότε το πλήθος σας είναι κοντά.

Ατομική έρευνα Pin

Το Pinterest δίνει μερικές μετρήσεις που σας βοηθούν να διερευνήσετε την παρουσίαση των μοναδικών Pins σας. Πίνακας εργαλείων κοινωνικής εμβέλειας εξέτασης pinterest Οι ενικές Pins (Τύπος μηνύματος) ταξινομούνται είτε ως Pins είτε ως Saves. Στο αρχείο σας, όλα εμφανίζονται ως καρφίτσες, αλλά ο τρόπος που έφτασαν τα χωρίζει:

  • Οι καρφίτσες είναι μοναδικές — τις σχεδιάσατε, τις μεταφέρατε τοπικά ή τις φτιάξατε από έναν ιστότοπο.
    Τα Saves είναι το Pin άλλου ατόμου που αποθηκεύσατε στον δικό σας πίνακα.
    Για κάθε καρφίτσα ή αποθήκευση, μπορείτε να δείτε την ποσότητα των παρατηρήσεων, των αποθηκευμένων και των κολλημάτων του πελάτη. Ένα τικ είναι το σημείο στο οποίο ένας πελάτης ανοίγει το pin σας ή πλοηγείται ενδεχομένως στη συνδεδεμένη τοποθεσία από το Pin. Οι κορυφαίες καρφίτσες σας είναι εκείνες με αμέτρητες αποθηκευμένες θέσεις ή στιγμιότυπα.

Καρφίτσες ιστότοπου

Κάθε φορά που έχετε δηλώσει τον ιστότοπό σας, μπορείτε να δείτε τι περιεχόμενο αποθηκεύουν οι πελάτες στο Pinterest.

Πίνακας ελέγχου του pinterest

Στο τμήμα “Ιστότοπος” της τοπικής εξέτασης, θα ανακαλύψετε μερικά υποστηρικτικά γραφήματα που κατατάσσουν τα κορυφαία Pins ξεκινώντας από τον ιστότοπό σας με εμφανίσεις, αποθηκεύσεις και στιγμιότυπα.

ακίδες ισχύος

Η διάκριση των πιο γνωστών Pin σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε πώς να βαθμονομήσετε τη διαδικασία Pinterest. Στον πίνακα ελέγχου του Pinterest, κάντε κλικ στην κατηγορία Unequaled για να δείτε τα Power Pin σας — ή τα Pins που έχουν αμέτρητες ανακτήσεις, κλικ και επαναλήψεις.

Εμπειρίες πλήθους

Ο τρόπος για να κατανοήσετε τι αντηχεί στο πλήθος σας είναι να γνωρίζετε από τώρα σε ποιον προωθείτε. Αρκεί να μην ξέρεις ποιος είναι ο τυπικός πελάτης στο Pinterest, ωστόσο είναι χρήσιμο σε περίπτωση που απλά ξεκινάς στη σκηνή.

τάξεις και ενδιαφέροντα pinterest

Η σελίδα Crowd Experiences στο Pinterest σάς δίνει μια σύντομη ματιά στο δικό σας πλήθος και στο γενικό πλήθος του Pinterest. Υπάρχει επίσης μια υποστηρικτική συσκευή εξέτασης για να σας βοηθήσει στη συγκριτική αξιολόγηση του πλήθους σας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μαθήματα και ενδιαφέροντα για να δείτε σημαντικές φράσεις. Για παράδειγμα, η κατηγορία “φαγητό και ποτό” δείχνει επιπλέον τον αριθμό των ατόμων που ενδιαφέρονται για τις συνταγές και τα επιδόρπια.

Τα επιπλέον δεδομένα τμήματος πλήθους ενσωματώνουν την ηλικία, τον προσανατολισμό, την περιοχή (ανά περιοχή μετρό και χώρα) και το gadget. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για το πιθανό σας όφελος, δημιουργώντας Pins για τις ταξινομήσεις που γοητεύουν το πλήθος σας. Οι αναλύσεις δευτερευόντων ενδιαφερόντων σάς βοηθούν επιπλέον να εντοπίσετε λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιήσετε στις καρφίτσες σας και στη μεθοδολογία δημοσιοποίησης.

Κάθε ταξινόμηση πλήθους έχει μια βαθμολογία μερικότητας, η οποία δείχνει πόσο ενδιαφέρεται το πλήθος σας στο θέμα σε αντίθεση με το υπόλοιπο Pinterest. Μια βαθμολογία μεγάλης αγάπης υποδηλώνει ότι οι καρφίτσες σας για αυτό το θέμα ηχούν σε αυτό το πλήθος.

Αυξήστε την προώθησή σας με την εξέταση Pinterest

Με περίπου 430 εκατομμύρια κανονικούς πελάτες από μήνα σε μήνα, το Pinterest θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα σημαντικό κομμάτι των σταυροφοριών ψυχαγωγίας που βασίζονται στο διαδίκτυο — αρκεί να κατανοήσετε την έρευνα του Pinterest.

Η εξέταση του Pinterest θα σας δώσει να καταλάβετε τι είδους ευτυχία λειτουργεί αξιοθαύμαστα, ώστε να μπορείτε να το κάνετε περισσότερο. Η έρευνα τοποθεσίας σάς παρέχει επίσης δεδομένα σχετικά με το ποια μέρη των παρατηρητών ουσιών του ιστότοπού σας θεωρούν γενικά πολύτιμα. Τα παραδείγματα που λαμβάνετε από το Pinterest μπορεί επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα συστήματά σας σε άλλα κοινωνικά στάδια.

Παραμείνετε μπροστά στην αντιπολίτευση. Ακολουθήστε μια δωρεάν προκαταρκτική διαδικασία 30 ημερών για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις αναρτήσεις σας και να υπολογίζετε την εκτέλεση με το Fledgling σήμερα.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *