Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

pinterest

Ο πλήρης οδηγός για το Pinterest Marketing

Οι διαφημιστές στοχεύουν πελάτες του Pinterest μοιράζοντας ουσία που είναι υπερβολικά συντριπτική για να χάσουμε. Επιπλέον, με 433 εκατομμύρια άτομα στο Pinterest, υπάρχει κάποιος καλός λόγος για τον οποίο οι διαφημιστές δεν θα ήθελαν να είναι στη σκηνή; Επίσης, το 83% των πελατών έχουν κάνει αγορές από περιεχόμενο που έχουν δει στο Pinterest. Με αυτόν τον τρόπο, πώς θα μπορούσε η επιχείρησή σας να χρησιμοποιήσει το Pinterest ως στρατηγική προβολής για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της προσοχής και των αλλαγών της εικόνας σας.

Κυκλοφορήστε την ουσία σας.

Το 85% των Pinners αναζητούν και κλίνουν προς την οπτική ουσία. Αυτό καθιστά το Pinterest ένα ενδιαφέροντα σταθερό σημείο για τη διασπορά ενός ευρέος φάσματος περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου ιστολογίου. Σε αντίθεση με το Instagram, οι πελάτες μπορούν να πλοηγηθούν σε ζωντανές συνδέσεις.

Στο Pinterest, μοιράζεστε περιεχόμενο σε φύλλα Pinterest. Τα φύλλα αποθηκεύουν τις καρφίτσες σας στο σύνολό τους και κυκλοφορούν την ουσία σας για να τη διερευνήσουν οι υποστηρικτές σας. Μπορείτε να έχετε όσα φύλλα χρειάζεστε και να τα συντονίσετε σε θέματα, σκέψεις, σχέδια ή είδη κινήτρων για να διευκολύνετε το πλήθος σας να βρει την ουσία που αναζητά.

Μπορείτε επίσης να καλωσορίσετε άτομα να ενώσουν τα φύλλα σας – κάτι που θα έκανε τον πίνακα σας έναν “πίνακα δέσμης” – με την ευκαιρία να υποστηρίξετε ότι διαφορετικοί δότες θα πρέπει να προσθέσουν περιεχόμενο που εμπιστεύονται ότι λειτουργεί με το θέμα του πίνακα σας. Αυτή είναι μια απίστευτη μέθοδος για την επέκταση της δέσμευσης και της συνεργασίας στο προφίλ σας.

Οδηγίες για τον τρόπο χρήσης των διατάξεων
Λήψη τώρα
Μάθετε περισσότερα

Κατασκευάστε μια τοπική περιοχή.

Η διαδικτυακή ομάδα ανθρώπων ενώνει παρόμοια άτομα και λειτουργεί ως κεντρικά σημεία υποδοχής για οργανισμούς.

Με μια ομάδα ατόμων Pinterest, μπορείτε να βασίζεστε στους υποστηρικτές και τους θαυμαστές σας για να συνεργαστείτε με τα φύλλα σας, να καταναλώσετε την ουσία σας και να προχωρήσετε προς τον ιστότοπό σας – αυξάνοντας την επισκεψιμότητα συνεχώς.

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ατόμων που χρησιμοποιούν το Pinterest με συνέπεια. Αντιμετωπίζοντας τον πίνακα Pinterest ως έναν αμφίδρομο δρόμο μέσω του οποίου μπορείτε να συνδεθείτε και να συμμετάσχετε (δεν σας αρέσει ένα μονόδρομο ενημερωτικό δελτίο), μπορείτε να δημιουργήσετε μια αταλάντευτη τοπική περιοχή πελατών Pinterest που μπορεί να γίνουν και πελάτες.

Παρά το γεγονός ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να προσθέσετε ρητά συνοδούς μέσω του ονόματός τους, του λογαριασμού Facebook και διαφορετικών αναγνωριστικών, αυτό είναι κουραστικό και θα δυσκόλευε σημαντικά το να γίνετε ακόλουθοί σας.

Αν τα πράγματα είναι ίσα, σκεφτείτε τις συνοδευτικές στρατηγικές για να δημιουργήσετε τη βάση των θαυμαστών και των υποστηρικτών σας στο Pinterest.

 • Προωθήστε τον λογαριασμό σας στο Pinterest μέσω των άλλων άτυπων κοινοτήτων σας.
  Ακολουθήστε τους λογαριασμούς που αποδέχεστε θα πρέπει να σας ακολουθήσουν.
  Παρακολουθήστε πώς οι αντίπαλοί σας επεκτείνουν τη βάση των πιστών τους και κερδίστε από τις διαδικασίες τους.
  Χρησιμοποιήστε γενικές φράσεις στις αναρτήσεις σας (θα εξετάσουμε αυτές τις στρατηγικές με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα).
  Ζητήστε από τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος να δημοσιεύσουν εκ νέου ένα μέρος της ουσίας σας για να κερδίσετε την προσοχή των πιστών τους.
  Πληρώστε για ένα ρεκόρ προωθήσεων στο Pinterest για να προβάλλετε διαφημίσεις στη σκηνή.

Διδάξτε τους πελάτες.

Το Pinterest ξεχειλίζει από εκπαιδευτικές ασκήσεις, γραφήματα, οδηγίες και συνδέσεις με επιπλέον διδακτική ουσία. Δεδομένης της κλίσης του για οπτική ουσία, είναι ένα ισχυρό κανάλι για οδηγίες και σύνδεση με πελάτες.

Κατά τη δημιουργία και την κοινή χρήση ουσίας για το προφίλ σας στο Pinterest και τη διαφήμιση σε πελάτες, φροντίστε να θυμάστε την κύρια ομάδα συμφερόντων σας.

Όπως και με τον τρόπο με τον οποίο θα κάνατε κατά τη δημιουργία νέων αντικειμένων, την προώθηση της επισήμανσής σας ή την παρουσίαση σε άλλους άτυπους οργανισμούς, πρέπει να εγγυηθείτε ότι προωθείτε ικανοποιημένοι από αυτά τα αιτήματα προς την ιδανική ομάδα ενδιαφερόντων σας, τους τρέχοντες πελάτες και τα πρόσωπα αγοραστών στο Pinterest.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με έναν ή δύο τρόπους:

Ερευνήστε τα πρόσωπα των αγοραστών σας για να καταλάβετε τι είδους ευτυχία θα ήταν γενικά χρήσιμο και ενδιαφέρον για αυτούς.
Ελέγξτε και ζητήστε από τους συνεχείς υποστηρικτές και τους πελάτες σας για κριτική σχετικά με το τι χρειάζονται από τον οργανισμό σας στο Pinterest.
Ρίξτε μια ματιά στο τι έχουν θαυμάσια (ή όχι) οι αντίπαλοί σας για να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε καλύτερες προσεγγίσεις για να προωθήσετε την ουσία σας και να την κάνετε εξαιρετική.
Δείτε τα φύλλα των συνεχιζόμενων υποστηρικτών και πελατών σας για να υποστηρίξετε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ερμηνεύσετε ποιος ενδιαφέρεται γενικά για το πλήθος σας.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και αυξήστε τις διαδικτυακές προσφορές.

Το Pinterest, σε αντίθεση με το Instagram, σας επιτρέπει να συνδέσετε την οπτική σας ουσία με έναν άλλο ιστότοπο — για να είμαι πιο συγκεκριμένος, τον ιστότοπό σας. Αυτό το στοιχείο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ταυτόχρονα τη σύνθεση και την οπτική ουσία και να κατευθύνετε πελάτες πίσω στον ιστότοπό σας ταυτόχρονα.

Αυτή είναι μια ισχυρή επέκταση της προώθησής σας, καθώς μπορεί να υποστηρίξει και διαδικτυακές προσφορές. Πολλές επωνυμίες χρησιμοποιούν το Pinterest για να εκθέσουν εικόνες αντικειμένων ενώ μοιράζονται την ουσία.

Για παράδειγμα, αυτός ο πίνακας, φτιαγμένος από τον οργανισμό ενδυμάτων Madewell, συμπληρώνει ως πηγή κινήτρων και συνδυάζεται με γνήσια αντικείμενα που προσφέρουν για να ενισχύσουν το πλήθος τους για την εικόνα τους, τον τρόπο ζωής που προχωρούν και αγοράζοντας κάποια ρούχα. .

Επιδιώξτε έναν επαγγελματικό λογαριασμό.

Για να κάνετε μάρκετινγκ στην ομάδα συμφερόντων σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Pinterest. Όπως αναφέρθηκε, αυτό το δωρεάν αρχείο σάς παρέχει την αποδοχή στην Εξέταση Pinterest (την οποία θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα σε σύντομο χρονικό διάστημα) και άλλα βολικά σημεία προβολής, για παράδειγμα, ένα προφίλ που δηλώνει προφανώς ότι είστε επιχείρηση, gadget Pinterest και Ετικέτα Pinterest. Εάν από τώρα έχετε ένα αρχείο Pinterest και πρέπει να το αλλάξετε σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Pinterest, μπορείτε επίσης να το κάνετε αυτό χωρίς να χάσετε καμία από την ουσία ή την εργασία σας.

Επιλέξτε τις κατάλληλες κατηγορίες για την ουσία σας.

Επιλέγοντας τη σωστή ταξινόμηση για την ουσία σας στην οποία θα συμμετέχετε, οι καρφίτσες και τα φύλλα σας θα αποδειχθούν πιο προσιτά για πελάτες που ελπίζουν να βρουν περιεχόμενο όπως αυτό της επιχείρησής σας. Οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν ρητά μαθήματα στο Pinterest ή βασικά να μεταβούν στο τμήμα “Ταξινομήσεις” οποιουδήποτε προφίλ στη σκηνή για να δουν όλους τους ικανοποιημένους που συνδέονται με το σημείο που αναζητούν.

Χρησιμοποιήστε εξαιρετικές εικόνες και ηχογραφήσεις.

Όπως και άλλοι διαπροσωπικοί οργανισμοί, το Pinterest περιέχει πολλές φωτογραφίες και ηχογραφήσεις. Εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να εγγυηθείτε ότι δημοσιεύετε φωτογραφίες και ηχογραφήσεις που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την εικόνα σας και να προωθήσετε τα αντικείμενα/διαχειρίσεις σας, ωστόσο θα πρέπει επίσης να εγγυηθείτε ότι αντιπαραβάλλουν όλα τα άλλα στη σκηνή. Εάν όχι, πώς θα μπορούσε ένας πελάτης να αποφασίσει να σας ακολουθήσει λόγω της αντίθεσής σας;

Επιρροή φράσεις.

Χρησιμοποιώντας συναρπαστικές φράσεις σε όλο το προφίλ, τις αναρτήσεις, τις καρφίτσες και τα φύλλα σας, θα είστε σίγουροι ότι θα εμφανίζεστε φυσικά στις ροές και τις αναζητήσεις των πελατών. Οι λέξεις-κλειδιά και οι εκφράσεις στο Pinterest συνδέονται με σαφείς ειδικότητες που αναζητούν οι πελάτες.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση που πουλάτε τσάντες, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά και εκφράσεις όπως “εκδρομή” ή “βγαίνοντας ταξίδι” σε όλο το προφίλ και τις καρφίτσες σας. Σε αυτές τις γραμμές, όταν ένας πελάτης κοιτάζει έναν από αυτούς τους όρους, το προφίλ σας και οι φωτογραφίες των αποσκευών σας θα εμφανίζονται στις ροές του.

Ενώ εκτελείτε έρευνα με συνθήματα στο Pinterest, ξεκινήστε να αναζητάτε όρους που σχετίζονται με την ειδικότητά σας στο πραγματικό στάδιο.

Στην παρακάτω εικόνα, αναζήτησα την έκφραση “ταξίδι” και θεωρούσα χαρούμενος που συνδέεται με αυτήν την ειδικότητα, ωστόσο το Pinterest έδωσε επίσης διάφορες σχετικές λέξεις-κλειδιά στο υψηλότερο σημείο της οθόνης. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε ποιους άλλους σχετικούς όρους αναζητούν οι πελάτες για να βοηθήσουν την εξερεύνηση σας.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *