Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

Facebook

Πώς να κρύψετε τα likes στο Facebook: Ο οδηγός σας βήμα προς βήμα

Εισαγωγή

Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το Facebook ασχολείται με διάφορους τρόπους εργασίας για την ψυχολογική ευεξία των πελατών του. Καταρχήν, ο οργανισμός παρουσίασε το Highlight Have some time off στο Facebook για να περιορίσει τα άτομα με τα οποία θα προτιμούσατε να μην συνεργαστείτε. Επιπλέον, επί του παρόντος, ο οργανισμός έχει κάνει την επιλογή να αποκρύψει σε όλο τον κόσμο τα like εξαρτάται από το Facebook σε όλους τους πελάτες. Μπορείτε να αποκρύψετε επισημάνσεις “μου αρέσει” στις αναρτήσεις σας, καθώς και πλήθος προτιμήσεων για αναρτήσεις από τυχόν εναπομείναντα άτομα στη ροή ειδήσεων σας στο Facebook. Οι ειδικοί λένε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει αναμφισβήτητα τους πελάτες, επομένως το Facebook μετέφερε αυτή την απόφαση στους πελάτες. Έτσι, για να καταλάβετε πώς να αποκρύψετε τα likes στο Facebook, ακολουθήστε προσεκτικά την εκπαιδευτική μας άσκηση από κάτω.

Κρύψτε Like Relies στο Facebook: Ένας οδηγός bit by bit (2022)

Έχουμε συμπεριλάβει τρεις στρατηγικές για την απόκρυψη των likes στο Facebook σε αυτό το άρθρο. Θα καλύψουμε πώς να κάνετε τις προτιμήσεις σας ιδιωτικές χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές Android και iOS του Facebook, τον ιστότοπο και με τη βοήθεια μιας αύξησης. Μπορείτε να επεκτείνετε τον πίνακα από κάτω και να μετακινηθείτε σε οποιοδήποτε τμήμα χρειάζεστε.

Απόκρυψη προτιμήσεων Facebook Χρησιμοποιώντας την ευέλικτη εφαρμογή Android/iOS

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Facebook στο κινητό σας iPhone ή Android, ακολουθήστε τις παρακάτω κινήσεις για απόκρυψη likes. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ανανέωση στην πιο πρόσφατη προσαρμογή της εφαρμογής Facebook από το Play Store ή το Application Store. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή Android για αυτήν την εκπαιδευτική άσκηση, ωστόσο τα μέσα συνεχίζονται όπως πριν για τους πελάτες iOS.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook και μετακινηθείτε στο μενού cheeseburger στην επάνω δεξιά γωνία (υπάρχει στη βάση δεξιά στο iPhone). Εδώ, κοιτάξτε προς τα κάτω και αναπτύξτε το μενού “Ρυθμίσεις και ασφάλεια”. Στη συνέχεια, σε αυτό το σημείο, πατήστε στο “Ρυθμίσεις”.

2. Στη συνέχεια, κάτω από το τμήμα “Κλίση”, πατήστε “Κλίσεις απόκρισης”.

3. Επιτέλους, ενεργοποιήστε το διακόπτη για “Στις αναρτήσεις σας” στο τμήμα “Απόκρυψη αριθμού απαντήσεων”. Θα κρύψει τα like στηρίγματα στο Facebook για κάθε μία από τις αναρτήσεις σας. Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τον αριθμό των like από αναρτήσεις άλλων, ενεργοποιήστε επίσης το διακόπτη για “Σε αναρτήσεις άλλων”.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Έχετε ουσιαστικά εξασθενίσει τα likes στις αναρτήσεις σας στο Facebook. Λάβετε υπόψη ότι οι μετρήσεις των απαντήσεων θα εμφανίζονται σε κάθε περίπτωση στις αναρτήσεις του Reels και του Εμπορικού Κέντρου Facebook.

Εξασθένηση του Facebook Like εξαρτάται από το Διαδίκτυο

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο της περιοχής εργασίας, αυτή η εκπαιδευτική άσκηση θα σας βοηθήσει να αποκρύψετε τις προτιμήσεις στον ιστότοπο του Facebook. Εδώ είναι τα μέσα που όλοι εσείς θέλετε να ακολουθήσετε.

1. Ανοίξτε το Facebook (σύνδεση τοποθεσίας) και κουμπώστε το σύμβολο του μπουλονιού στην επάνω δεξιά γωνία. Από εκείνο το σημείο και μετά, κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις και ασφάλεια”.

2. Αυτήν τη στιγμή, κάντε κλικ στο “Κλίση καναλιών ειδήσεων”.

3. Στη σελίδα που ανοίγει, κοιτάξτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο “Κλίση απόκρισης”.

4. Προς το παρόν, ενεργοποιήστε τους διακόπτες για “Στις αναρτήσεις σας” και “Στις αναρτήσεις από άλλους”. Θα κρύψει τα likes για κάθε μία από τις αναρτήσεις σας και τις αναρτήσεις άλλων στο Facebook.

Απόκρυψη προτιμήσεων Facebook Χρησιμοποιώντας μια αύξηση

Για άγνωστους λόγους, αν υποθέσουμε ότι η σελίδα ρυθμίσεων για την απόκρυψη αριθμών “μου αρέσει” δεν είναι ακόμη προσβάσιμη στον λογαριασμό σας στο Facebook, μπορείτε να εισάγετε μια αύξηση ή ένα επιπλέον στο πρόγραμμα του υπολογιστή σας. Απλώς ακολουθήστε τα μέσα από κάτω.

1. Σε περίπτωση που είστε πελάτης Chrome ή Microsoft Edge, εισαγάγετε την επέκταση Προτιμήσεις απόκρυψης (Δωρεάν). Επιπλέον, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Firefox, εισάγετε αυτό το επιπλέον στο πρόγραμμά σας (Δωρεάν). Η μεγαλύτερη πτυχή αυτής της αύξησης είναι ότι κρύβει τα likes στο Facebook καθώς και στο Twitter και στο YouTube επίσης.

2. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Βασικά ανοίξτε τον ιστότοπο του Facebook και ο αριθμός των like θα εξαφανιστεί για όλες τις αναρτήσεις στο newsfeed σας. Παρόλα αυτά, να θυμάστε ότι οι άλλοι μπορούν σε κάθε περίπτωση να δουν σαν να βασίζονται στις αναρτήσεις σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πιο έξυπνο να χρησιμοποιείτε την εγγενή συνιστώσα του Facebook για να κρύβετε τα likes στη σκηνή ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για την Απόκρυψη προτιμήσεων σελίδας στο Facebook

Εκτός από τις αναρτήσεις πελατών, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να αποκρύψετε τα likes για ρητές ταξινομήσεις σελίδων στο Facebook. Αυτό ενσωματώνει οποιαδήποτε εμφάνιση καφέ, κινηματογραφικών ταινιών, μουσικής, αθλητικών ομάδων, φαγητού και ντυσίματος, μεταξύ πολλών άλλων. Φυσικά, τα “μου αρέσει” στη σελίδα είναι δημόσια και όλοι μπορούν να δουν πότε σας αρέσει το νούμερο ένα συγκρότημα k-pop, το ποδοσφαιρικό πλήρωμα ή αυτή η επωνυμία σκούρων φορεμάτων που δεν πιστεύετε ότι πρέπει να γνωρίζουν οι άλλοι (όπως κι αν το κάνουν ).

Πράγματι, ακολουθήστε τα παρακάτω μέσα για να αλλάξετε ποιος μπορεί να δει τις ταξινομήσεις της Σελίδας σας πλήθος και να αποκρύψει τα likes της σελίδας από άλλους στο Facebook:

1. Ανοίξτε το Facebook.com και μεταβείτε στο προφίλ σας κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά.

2. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, κάντε κλικ στο “Περισσότερα” από τη γραμμή μενού κάτω από το όνομα του προφίλ σας. Επιλέξτε “Προτιμήσεις” από τη σύνοψη των επιλογών που εμφανίζονται.

3. Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο σύμβολο έλλειψης (τρεις κηλίδες) κοντά στην επικεφαλίδα “Προτιμήσεις”.

4. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, επιλέξτε την επιλογή «Αλλάξτε την προστασία των προτιμήσεών σας».

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύμβολο της υδρογείου κοντά στην ταξινόμηση Σελίδας της οποίας τις ρυθμίσεις πλήθους πρέπει να αλλάξετε.

6. Επιτέλους, επιλέξτε τον βαθμό προστασίας που χρειάζεστε για τα likes της Σελίδας σας στο Facebook. Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε ότι άλλοι πελάτες του Facebook πρέπει να βλέπουν ποιες μουσικές σελίδες σας αρέσουν, επιλέξτε την επιλογή “Main Me” για να τις αποκρύψετε. Έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές για περιήγηση — Public, Companions, Companions με εξαίρεση τους συναδέλφους και μια προσαρμοσμένη σύνοψη.

Οδηγίες για απόκρυψη προτιμήσεων στο Facebook

7. Κάντε κλικ στο “Κλείσιμο” κάθε φορά που έχετε παρουσιάσει τις θεμελιώδεις βελτιώσεις. Επιπλέον, αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Διαφορετικοί πελάτες δεν θα δουν ποτέ ξανά τα likes της σελίδας σας στη ροή ειδήσεων τους στο Facebook.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *