Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

Facebook

Πώς να επαληθευτείτε στο Facebook: Ο οδηγός σας βήμα προς βήμα

Εισαγωγή

Σκέφτεστε πώς να επιβεβαιωθείτε στο Facebook; Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο για να μελετήσετε τη διαδικασία ελέγχου στο Facebook και τα μπλε και αμυδρά αναγνωριστικά που μπορείτε να λάβετε. Υποθέτοντας ότι εστιάζετε στην αναγνώριση του μπλε σημάδια, ακολουθήστε τη βασική μας πορεία των 5 κινήσεων για έλεγχο στο Facebook.

Τι είναι το Έλεγχος στο Facebook;

Η διαδικτυακή ψυχαγωγία έχει μεγάλο αριθμό ψεύτικων εγγραφών. Γνωρίζοντας αυτό, είναι καλή ιδέα ότι οργανισμοί όπως το Facebook, το Twitter και το Snapchat επιτρέπουν σε ορισμένα άτομα και οργανισμούς υψηλού προφίλ να επιβεβαιωθούν για να δείξουν ότι είναι γνήσιοι. Αυτός ο κύκλος επιβεβαίωσης δίνει σε κάθε άτομο που συνδέεται με τη σελίδα την εσωτερική αρμονία να γνωρίζει ότι δεν επικοινωνεί με ένα ψεύτικο αρχείο.

Στο σημείο που το Facebook επιβεβαιώνει ένα γνωστό άτομο ή μια σελίδα, βάζουν ένα μπλε σημάδι κοντά στο όνομα. Για παράδειγμα, μια μεγάλη μάρκα ή σούπερ σταρ.

Ίσως έχετε ακούσει ότι σε περίπτωση που δεν πληροίτε τους κανόνες “δημόσιας πριμοδότησης” του Facebook, το αρχείο σας θα λάβει ένα αμυδρό σημάδι για επιβεβαίωση. Δεν υπάρχει πια – τα σκοτεινά σημάδια έγκρισης έχουν αφαιρεθεί.

Γιατί να επιβεβαιωθεί η σελίδα σας στο Facebook

Το μπλε σημάδι αναγνώρισης στο Facebook λέει στα άτομα ότι είστε επιβεβαιωμένο άτομο με σημείωση, οργανισμό μέσων ενημέρωσης ή επωνυμία. Αυτός ο έλεγχος προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο εγκυρότητας και αξιοπιστίας στη σελίδα σας, κάτι που είναι θεμελιώδες εάν χρειάζεται να δημιουργήσετε αξιόπιστους ακόλουθους μέσω ψυχαγωγίας που βασίζεται στον ιστό.

Επιπλέον, η επιλεγμένη σελίδα σας θα προσεγγίσει μερικά πλεονεκτήματα που είναι απλά προσβάσιμα σε επιβεβαιωμένες σελίδες, παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο επικεντρώνονται οι αναρτήσεις, οι ιστορίες και άλλες ουσίες από επιβεβαιωμένες σελίδες από το Facebook σε στοιχεία ερωτημάτων. Επομένως, εάν θέλετε να σχεδιάσετε μια ανάρτηση στο Facebook που θα έρθει σε επαφή με μεγαλύτερο πλήθος, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ελεγχθείτε.

Τα άτομα είναι υποχρεωμένα να ακολουθήσουν μια επιβεβαιωμένη σελίδα

Όταν τα άτομα βλέπουν αυτό το μικρό μπλε σημάδι κοντά στο όνομα της σελίδας σας, θα είναι υποχρεωμένοι να εμπιστευτούν και να ακολουθήσουν τη σελίδα σας. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, αν υποθέσουμε ότι το Facebook σας έχει επιβεβαιώσει, θα πρέπει να είστε πραγματικά σημαντικός, σωστά;

Η αναγνώριση επιβεβαίωσης μοιάζει με ευλογία από το Facebook, ενημερώστε τους πελάτες ότι η σελίδα σας είναι το αυθεντικό άρθρο. Αυτό μπορεί να φτάσει πολύ μακριά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το πλήθος σας, κάτι που είναι θεμελιώδες εάν χρειαστεί να τους μετατρέψετε σε πιστούς θαυμαστές και πελάτες.

Αύξηση διαδικτυακής παρουσίας και προσβασιμότητας

Ένα ακόμη έξυπνο κίνητρο για να επιβεβαιώσετε τη σελίδα σας στο Facebook είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, τη βελτιστοποίηση ιστοτόπων και την προσβασιμότητα της ψυχαγωγίας μέσω ιστού. Στο σημείο που τα άτομα σας αναζητούν στο Google ή σε άλλα εργαλεία αναζήτησης ιστού, η ύπαρξη αυτής της ταυτότητας ελέγχου κοντά στο όνομα της σελίδας σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από την ομάδα και να δημιουργήσετε πρόσθετα στιγμιότυπα.

Επιπλέον, η επιβεβαίωση στο Facebook μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εμφανίζεστε υψηλότερα σε στοιχεία ερωτήματος στο πραγματικό στάδιο. Έτσι, σε περίπτωση που άτομα αναζητούν λέξεις-κλειδιά που συνδέονται με την επιχείρησή σας, υπάρχει μια αξιοπρεπής ευκαιρία να βρουν τη σελίδα σας ακόμη πιο αποτελεσματικά, υποθέτοντας ότι έχει επιβεβαιωθεί.

Βοηθήστε την αξιοπιστία και την προσέγγισή σας

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η επιβεβαίωση στο Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να φανείτε πιο σταθεροί και αξιόπιστοι στο πλήθος σας. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με περισσότερα άτομα με την ουσία σας.

Στο σημείο που ελέγχεται η σελίδα σας, το Facebook είναι υποχρεωμένο να εμφανίζει την ουσία σας στις πηγές Ειδήσεων των πελατών που έχουν απολαύσει ή ακολουθούν τη σελίδα σας. Έτσι, σε περίπτωση που ελπίζετε να επεκτείνετε το εύρος σας και να προσελκύσετε περισσότερο την ουσία σας, το check μπορεί να σας βοηθήσει λίγο.

Τώρα που καταλαβαίνετε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να ελέγξετε τη σελίδα σας στο Facebook, τι θα λέγατε να διερευνήσουμε πώς να το πραγματοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε ταυτόχρονα το σύστημα περιεχομένου εικονικής ψυχαγωγίας σας.

Κανόνες ελέγχου του Facebook

Υπάρχει ένα σωρό κανόνες που πρέπει να τηρεί η σελίδα σας για να έχετε την επιλογή να επιβεβαιώσετε την επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook. Υπάρχουν τέσσερις κρίσιμοι κανόνες επιβεβαίωσης:

Να είστε γνήσιοι – Η σελίδα σας στο Facebook πρέπει να απευθύνεται σε μια εγγεγραμμένη επιχείρηση ή στοιχείο ή ένα γνήσιο άτομο.

Να τελειώσει – Η επιχειρηματική σελίδα ή η εγγραφή στο Facebook πρέπει να έχει λειτουργική παρουσία. Πρέπει να ολοκληρώσετε το τμήμα “Πληροφορίες”, τη φωτογραφία προφίλ, τη φωτογραφία εξωφύλλου και να έχετε μια πιο ασυνήθιστη ανάρτηση.

Να είστε εξέχοντες – Η επιχειρηματική σας σελίδα πρέπει να αναφέρεται σε ένα στοιχείο, μια επωνυμία ή ένα άτομο που εμφανίζεται συχνά, αξιοσημείωτο. Το Facebook θα ερευνήσει λογαριασμούς που αποκτούν κορυφαία σημεία σε διάφορες πηγές ειδήσεων. Ωστόσο, η ομάδα ελέγχου δεν θεωρεί περιορισμένο χρόνο ή περιεχόμενο επί πληρωμή ως πηγές έρευνας.

Be Extraordinary – Για να επιβεβαιώσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook, πρέπει να είναι μια νέα παράσταση της επιχείρησης στην οποία απευθύνεται. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε μία εγγραφή για κάθε οργανισμό ή άτομο, εκτός εάν έχετε περισσότερες από μία ρητώς εγγραφές για μια παρόμοια επιχείρηση. Οι λογαριασμοί γενικών εσόδων συνήθως δεν αποκτούν κατάσταση επιταγής.

Πρώτο στάδιο – Μετάβαση στον έλεγχο σελίδας

Σε περίπτωση που κάνετε μια ματιά στο επάνω αριστερό μέρος της επιχειρηματικής σας σελίδας στο FB, θα δείτε ένα κουμπί “Ρυθμίσεις”. Κλίκαρέ το. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, θα ανοίξει μια άλλη σελίδα στην καρτέλα σας. Εστιάστε στην αριστερή σας πλευρά για να το δείτε ως το μενού “Γενικά” και τραβήξτε το. Όταν ανοίξει το μενού “Γενικά”, αναζητήστε “Έλεγχος σελίδας”. Κάντε κλικ στο “Alter” από την “Page Confirmation” και, σε αυτό το σημείο, κάντε κλικ στο “Get Everything Rolling”. Μπορείτε επίσης να πάτε απευθείας στη δομή.

Στάδιο δεύτερο – Επιβεβαίωση στιγμής

Από την αρχή, θέλετε πραγματικά να το Facebook παρέχει και στους δύο τρόπους επιβεβαίωσης της σελίδας σας. Το ένα είναι έλεγχος στιγμής και το άλλο είναι πιο σαφές. Για στιγμιαία επιβεβαίωση, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας και πληκτρολογήστε “Καλέστε με τώρα”. Το Facebook θα καλέσει τον καταγεγραμμένο αριθμό με έναν κωδικό επιβεβαίωσης. Εισαγάγετε τον κωδικό και εμπιστεύεστε ότι το Facebook θα σας επιβεβαιώσει.

Τρίτο Στάδιο – Επιβεβαίωση με ακαθαρσίες

Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε ότι το Facebook πρέπει να καλέσει και να σας δώσει τον κωδικό, μπορείτε να αποφασίσετε για τον οριστικό έλεγχο ότι όλα τα πράγματα είναι ίσα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο “Έλεγχος αυτής της σελίδας με αρχεία”. Το Facebook θα σας παρακινήσει να μεταφέρετε ένα αρχείο που αποδεικνύει ότι η επιχείρησή σας είναι γνήσια. Το αρχείο θα πρέπει να δείχνει ξεκάθαρα το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρησής σας. Το Facebook σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε:

άδεια οδηγού
ταυτότητας
δημόσιας ταυτότητας
χρέωση πλήρωσης
καθυστερημένων
ειδών λογαριασμού ασφάλειας

Στάδιο Τέταρτο – Επιπλέον δεδομένα

Θα δείτε ένα πλαίσιο “επιβεβαίωση αξιοσημείωτου” όταν περάσετε από τον κύκλο ελέγχου. Η ολοκλήρωση αυτών των δεδομένων είναι διακριτική ευχέρεια, ωστόσο θα σας φέρει πιο κοντά σε γόνιμη επιβεβαίωση. Συνθέστε μια γρήγορη παρουσίαση και σχεδιάστε μια πειστική αιτιολόγηση για το γιατί το Facebook πρέπει να σας επιβεβαιώσει. Απεικονίστε άτομα που ακολουθούν τη Σελίδα σας – τι τους αρέσει, τι τους αρέσει και γιατί σας ακολουθούν. Καταχωρίστε κάθε ένα από τα ονόματα με τα οποία είναι γνωστό το άτομο ή ο συσχετισμός που διευθύνει τη Σελίδα ή το προφίλ σας. Κρατήστε το σύντομο, περιεκτικό και γρήγορο.

Ενσωματώστε συνδέσεις με τη σελίδα, τον ιστότοπο ή σημαντικά άρθρα του Τύπου της εικόνας σας στη Wikipedia. Σημειώστε ότι επί πληρωμή ή ειδική ουσία δεν θα ληφθεί υπόψη.

Στάδιο πέμπτο – Περιμένετε για επιβεβαίωση

Όταν ελέγχετε τη σελίδα σας μεταφέροντας αρχεία ή ζητώντας από το Facebook να σας καλέσει και να συνεισφέρετε τον κώδικα, θα πρέπει να κολλήσετε καλά για να ολοκληρώσουν την αλληλεπίδραση. Το Facebook θα ελέγξει την πρόσκλησή σας και είτε θα επιβεβαιώσει τη σελίδα σας είτε θα αρνηθεί την πρόσκλησή σας. Αυτή η αλληλεπίδραση μπορεί να απαιτήσει από 48 ώρες έως 45 ημέρες.

Έχετε περάσει από την αλληλεπίδραση επιβεβαίωσης;

Η μέθοδος που σχετίζεται με τον έλεγχο στο Facebook μπορεί να φαίνεται συντριπτική, ωστόσο δεν είναι τόσο ενοχλητική όσο φυσικά υποψιάζεστε. Με αυτόν τον βολικό βοηθό, μπορείτε να αποκτήσετε αμέσως αυτό το μπλε σημάδι έγκρισης από το όνομα της εικόνας σας με οποιοδήποτε μέσο.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *