Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

Make Money

Ποια εφαρμογή δίνει πραγματικά χρήματα εύκολα 2024;

Εισαγωγή

Στην περίπτωση που αναζητάτε τρόπους προσαρμογής του οικονομικού σας σχεδίου, διάφορες εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να φέρετε επιπλέον χρήματα ή να πάρετε μια καλή προσφορά για τακτικές αγορές. Αυτές οι εφαρμογές δημιουργίας μετρητών διευκολύνουν τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου για να αποκτήσετε δουλειά μερικής απασχόλησης, να κάνετε online επισκόπηση, να πουλήσετε πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσετε ξανά, να μειώσετε τους λογαριασμούς σας και από εκεί το όριο είναι ο ουρανός. Οι καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας μετρητών σάς επιτρέπουν να συνεχίσετε δωρεάν, να αποζημιωθείτε γρήγορα και να ορίσετε το δικό σας πρόγραμμα. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για το 2024.

Το καλύτερο για την απόκτηση κουπονιών δώρου: Swagbucks

Το Swagbucks σάς επιτρέπει να προμηθεύεστε εστίες ακολουθώντας απλές ευθύνες όπως σημειώνοντας κριτικές, ανακατεύοντας, παρακολουθώντας ηχογραφήσεις και κοιτάζοντας στον ιστό. Μπορείτε επίσης να φέρετε πίσω χρήματα και να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλεγμένες συμφωνίες και κουπόνια όταν ψωνίζετε βόρεια από 1.500 ανερχόμενους και διαδικτυακούς λιανοπωλητές (μετρώντας τους εμπόρους τροφίμων). Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείτε να ανακτήσετε την εστίασή σας για κουπόνια δώρου σε πωλητές λιανικής όπως η Amazon ή η Walmart ή να λάβετε επιστροφή μετρητών από το PayPal.

Καλύτερο για διαδικτυακές σπουδές: Review Junkey

Το Study Junkey είναι μια τοπική στατιστική έρευνα που βασίζεται στο Διαδίκτυο. Ως μέρος, συμπληρώνετε επισκοπήσεις σε αντάλλαγμα για εικονικά μέρη, τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε σε κλάσματα δευτερολέπτου για κουπόνια ηλεκτρονικού δώρου ή δόσεις PayPal. Θα απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις και θα δημιουργήσετε ένα προφίλ για να δείτε τα πάντα και στη συνέχεια το Review Junkey θα σας ταιριάξει με σημαντικές επισκοπήσεις. Δεν θα γίνετε πλούσιοι κάνοντας σπουδές και η οργάνωση αναφέρει ότι δεν υπονοείται η αντικατάσταση μιας καθημερινής εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, λέει ότι μπορείτε να προμηθευτείτε 40 $ από μήνα σε μήνα τελειώνοντας τρεις μελέτες κάθε μέρα.

Το καλύτερο για μπερδέματα: FreeCash

Το FreeCash σάς επιτρέπει να φέρετε μετρητά ανακατεύοντας, λαμβάνοντας κριτικές, παρακολουθώντας ηχογραφήσεις και, στη συνέχεια, μερικές. Ο ιστότοπος λέει ότι μπορείτε να αποκτήσετε έως και 399,89 $ ανά προσφορά, ωστόσο οι πελάτες προμηθεύονται κανονικά 27,90 $ καθημερινά. Όταν επιδιώκετε ένα δωρεάν ρεκόρ, μπορείτε να μελετήσετε μια τεράστια αποφασιστικότητα προσφορών, να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει, να ολοκληρώσετε τα μέσα και να λάβετε αποζημίωση σε νομίσματα FreeCash (τα κέρματα των 1.000 $ αυξάνονται σε 1 $). Από εκείνο το σημείο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα βραβεία σας μέσω PayPal, διαφορετικών κρυπτογραφικών μορφών χρημάτων, κουπονιών δώρων ή πραγμάτων εντός του παιχνιδιού σε παιχνίδια όπως το Valorant και το Class of Legends.

Καλύτερο για οικονομικό προγραμματισμό χαλαρά νομίσματα: Σπόροι βελανιδιάς

Οι σπόροι βελανιδιάς διευκολύνουν την εξοικονόμηση και συνεισφέρουν με σχεδόν μηδενική προσπάθεια. Η εφαρμογή συγκεντρώνει φυσικά τις αγορές που πραγματοποιείτε από συνδεδεμένους λογαριασμούς, κάρτες χρέωσης και Visa στο ακόλουθο δολάριο. Στη συνέχεια, το Oak seeds τοποθετεί αυτό το χαλαρό νόμισμα σε μια βελτιωμένη διευθέτηση εμπορικών ανταλλαγμένων αποθεμάτων (ETFs) που εποπτεύονται από ειδικούς. Το Oak seeds προσφέρει επίσης μια επέκταση προγράμματος που ονομάζεται “Procure” που σας βοηθά να φέρετε μετρητά όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Οι συνδρομές κοστίζουν 3 $, 5 $ ή 9 $ από μήνα σε μήνα, ανάλογα με τη συμφωνία και τις καλύτερες στιγμές που θα επιλέξετε.

Το καλύτερο για την παρακολούθηση των κεφαλαίων σας: Rocket Cash

Το Rocket Cash (ένας παρόμοιος οργανισμός πίσω από το δάνειο Rocket Home) είναι μια εφαρμογή μετρητών για το ταμπλό και τον προγραμματισμό που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα νομισματικά σας αρχεία σε ένα μόνο σημείο, να κάνετε σχέδια δαπανών, να μηχανοποιήσετε τα αποθεματικά σας κεφάλαια και να ελέγξετε τη βαθμολογία σας FICO ώστε να μπορείτε εξοικονομήστε περισσότερα, ξοδέψτε λιγότερα και αποκτήστε (και παραμείνετε) στο στόχο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, ωστόσο θα πληρώνετε 3 έως 12 $ μήνα σε μήνα για διαχειρίσεις premium, συμπεριλαμβανομένης της αναίρεσης της συνδρομής, της επίσκεψης με έναν υπεύθυνο μετρητών και της συζήτησης λογαριασμών (η οποία κοστίζει 30% έως 60% των αποθεματικών κεφαλαίων του πρώτου έτους).

Το καλύτερο για οδηγούς μεταφοράς: DoorDash

Το DoorDash “Dashers” φέρνει αντικείμενα μεταφοράς μετρητών από καφετέριες, καταστήματα με πιθανότητες και άκρες, καταστήματα κατοικίδιων ζώων, σούπερ μάρκετ και αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Για να κάνετε τα πάντα σε κίνηση, εγγραφείτε και κάντε αίτηση στον ιστό, ρυθμίστε το προφίλ σας και στη συνέχεια σχεδιάστε κινήσεις ή ξεκινήστε να τρέχετε αμέσως. Επιλέγετε πότε και το ποσό που χρειάζεστε για να δουλέψετε και προμηθεύεστε μια ασφαλή βασική τιμή για κάθε αίτημα, εκτός από τις συμβουλές. Μπορείτε να ρυθμίσετε δωρεάν, προγραμματισμένες πληρωμές κάθε εβδομάδα ή να λαμβάνετε αποζημίωση αμέσως μετά από κάθε αγώνα χωρίς έξοδα με το DasherDirect Moment Pay.

Το καλύτερο για επιστροφή μετρητών: Βραβεία Rakuten

Τα έπαθλα Rakuten (προηγουμένως Ebates) προσφέρουν επιστροφή μετρητών, ρυθμίσεις και κουπόνια σε βόρεια από 3.500 καταστήματα για όλα αυτά, από ρούχα και gadgets έως καφετέριες και ridesharing. Επιδιώξτε ένα δωρεάν ρεκόρ σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και ξεκινήστε τις αγορές σας στο Rakuten.com, την εφαρμογή Rakuten ή την επέκταση προγράμματος. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε προσφορές καταστημάτων στη Visa σας για να φέρετε πίσω τα χρήματα στο κατάστημα. Το Rakuten Prizes σάς στέλνει μηνύματα όταν προσθέτει μετρητά στο αρχείο σας και θα λαμβάνετε μια δόση σε τακτά χρονικά διαστήματα με χρηματική εντολή ή PayPal.

Καλύτερο για ανταμοιβές γωνιακού καταστήματος: Δυνητικό κέρδος

Πιθανό κέρδος (προηγουμένως GetUpside) συνεργάζεται με οργανισμούς που διασχίζουν τη χώρα για να προσφέρουν εξατομικευμένες προσφορές επιστροφής μετρητών. Ενώ το Πιθανό κέρδος προσφέρει ανοιχτές πόρτες με μετρητά σε καφετέριες και σούπερ μάρκετ, είναι πιο δημοφιλές για να βοηθήσει τα άτομα να κάνουν οικονομία στο σιφόνι. Κατεβάστε την εφαρμογή, κάντε μια εγγραφή και αφήστε το Potential να αποκτήσει πρόσβαση στην περιοχή σας για να δει προσφορές στον χώρο σας. Από εκείνο το σημείο, θα βρείτε και θα εγγυηθείτε προσφορές, θα πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και θα παρουσιάσετε την απόδειξη ή την εγγραφή σας στην εφαρμογή. Το πιθανό κέρδος εγκρίνει την αγορά σας και στη συνέχεια μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας στο καθολικό σας, στο PayPal ή σε ένα κουπόνι δώρου.

Καλύτερο για συμβούλους: Upwork

Η Upwork είναι ένα εμπορικό κέντρο που αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες που διασυνδέει τους εργάτες συναυλιών με τους πελάτες. Όταν εγγραφείτε και κάνετε ένα προφίλ, μπορείτε να υποβάλετε επιχειρήσεις και να υποβάλετε προσφορές για επαγγέλματα σε σχεδόν κάθε κλάδο, εργασία και φάσμα ικανοτήτων. Θα λαμβάνετε πελάτες και θα παρακολουθείτε το κέρδος σας στο Upwork, θα επιλέγετε πώς θα λάβετε αποζημίωση (απευθείας κατάστημα, PayPal, Payoneer ή μεταφορά μέσω εμβάσματος) και θα πληρώσετε μια χρέωση διαχείρισης συμβούλων 10% επί του εισοδήματός σας.

Το καλύτερο για δυναμικούς μεσίτες και χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές: TradeStation

Το TradeStation είναι πιο δημοφιλές για το βασικό του στάδιο στον χώρο εργασίας, ωστόσο οι μεσίτες βιαστικά θα δουν την αξία στη πρόσφατα ανανεωμένη φορητή εφαρμογή του. Με γρήγορη και ασφαλή σύνδεση, η εφαρμογή προσφέρει σύνθετη διαγράμμιση με συνεχείς πληροφορίες, εξέταση υψηλού επιπέδου, εξομαλυνόμενη διεπαφή αιτημάτων, φυσική παρακολούθηση αιτημάτων, παρατήρηση λογαριασμού και αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα προσεγγίσετε επίσης προκατασκευασμένα καυτά αρχεία, ειδήσεις, αξιολογήσεις ειδικών και χρονοδιαγράμματα εισοδήματος. Η εφαρμογή υποστηρίζει μετοχές, επιλογές, προοπτικές και ανταλλαγή ψηφιακών χρημάτων — με την επιλογή να εναλλάσσεται μεταξύ των συνθηκών ανταλλαγής ζωντανών και sim.

Το καλύτερο για ανεξάρτητους οικονομικούς υποστηρικτές: M1 Money

Το M1 Money είναι ένας ρομπο-σύμβουλος ελάχιστων εξόδων που είναι εξαιρετικός για ανεξάρτητους χρηματοοικονομικούς υποστηρικτές που πρέπει να ασχοληθούν με τη διαχείριση των χρημάτων τους, τις τραπεζικές συναλλαγές και τη συμμετοχή σε μία εφαρμογή. Προσφορές όπως μια εταιρεία προστασίας καταστημάτων της κυβέρνησης (FDIC)- διασφαλισμένος τραπεζικός λογαριασμός που προμηθεύεται το 5% APY (από τις 2 Νοεμβρίου 2023), μια δωρεάν κάρτα Visa που προτείνει επιστροφή χρημάτων έως και 10% και ενδέχεται να δεσμευτούν μεμονωμένες πιστώσεις χωρίς δαπάνη οποιοσδήποτε. Οι ανεξάρτητοι χρηματοοικονομικοί υποστηρικτές θα δουν την αξία των σοβαρών επιτοκίων αιχμής της M1, των προηγμένων συσκευών και της μηχανοποιημένης διαχείρισης χρημάτων με δυναμική επανεξισορρόπηση για να κρατήσουν κρυφό τον προσδιορισμό του χαρτοφυλακίου σας.

Το καλύτερο για πώληση τεχνολογίας και πολυμέσων: Decluttr

Το Decluttr είναι μια εφαρμογή μεταπώλησης που σας επιτρέπει να πουλάτε τα είδη τεχνολογίας και πολυμέσων που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ ξανά, για παράδειγμα, παλιά κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, tablet, smartwatches, DVD, κέντρο ελέγχου παιχνιδιών και παιχνίδια υπολογιστή. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή, αναζητήστε το πράγμα που πρέπει να πουλήσετε (ή εξάγετε την ετικέτα σαρωτή στα πολυμέσα σας) και λάβετε μια κατάσταση κόστους στιγμής. Με την ευκαιρία να το αναγνωρίσετε, η Decluttr στέλνει ένα δωρεάν όνομα παράδοσης UPS. Όταν το Decluttr πάρει το πράγμα, θα λάβετε αποζημίωση από το άμεσο κατάστημα ή το PayPal σε 24 ώρες ή λιγότερο. Ή από την άλλη πλευρά, στην περίπτωση που ο Decluttr δεν αναγνωρίσει το πράγμα για άγνωστους λόγους, θα το στείλει πίσω χωρίς κόστος για εσάς.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *