Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

Make Money

Καλύτερες ιδέες μικρών επιχειρήσεων για να κερδίσετε χρήματα το 2024

Εισαγωγή

Η πρωτοποριακή σκηνή ξεχειλίζει από δυνατότητες και δυναμική ποιότητα. Ποτέ ξανά δεν θέλετε πραγματικά γιγάντιο κεφάλαιο ή ένα φυσικό κατάστημα για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Σήμερα, απλά με μια δόση εφευρετικότητας και μια μερίδα σιγουριάς, μπορείτε να στείλετε μια άλλη προσπάθεια.

Με την ευκαιρία να φτάσετε σε αυτήν τη σελίδα, πιθανότατα αναζητάτε μια αξιοπρεπή επιχειρηματική σκέψη — μια σκέψη που είναι ελαφριά στην τσέπη αλλά βαριά στις επιστροφές, που υπόσχεται τόσο μια πραγματική εκδρομή όσο και πιθανό όφελος. Παρακάτω, θα διερευνήσουμε 56 σκέψεις ιδιωτικής εταιρείας προσαρμοσμένες μόνο για τον ώριμο επιχειρηματικό οραματιστή του σήμερα.

Εξωτερική ανάθεση

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ελπίζετε να πουλήσετε αντικείμενα στον Ιστό, ωστόσο χάνετε το σημάδι στα περιουσιακά στοιχεία για απόθεμα και αποθήκευση; Σκεφτείτε την εξωτερική ανάθεση. Η εξωτερική ανάθεση είναι ένα διαδικτυακό επιχειρηματικό σχέδιο δράσης όπου δεν αντιμετωπίζετε πραγματικά στοιχεία.

Θα πρέπει απλώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους παρόχους. Αυτοί οι πάροχοι θα ασχοληθούν με τη χωρητικότητα, τη ομαδοποίηση και τη μεταφορά των παραγγελιών στους πελάτες σας. Ξεκινήστε φτιάχνοντας το κατάστημά σας που βασίζεται στο Διαδίκτυο μέσω του Shopify και χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή εξωτερικής ανάθεσης για την προέλευση ειδών.

Εκτύπωση κατόπιν αιτήματος

Υποθέτοντας ότι αναζητάτε ενθαρρυντικές επιχειρηματικές σκέψεις που βασίζονται στο Διαδίκτυο, αξίζει να λάβετε υπόψη την εκτύπωση κατόπιν αιτήματος (Μονάδα). Σε αυτό το μοντέλο, σχεδιάζετε πράγματα όπως θήκες τηλεφώνου, κούπες ή πουκάμισα, αλλά δεν ασχολείστε με τη συναρμολόγηση ή την ικανοποίηση. Οι πάροχοι σας ασχολούνται με την εκτύπωση, την ομαδοποίηση και τη μεταφορά και πληρώνετε μόνο μετά από μια συμφωνία — που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υποκείμενα έξοδα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία Unit; Ξεκινήστε κάνοντας ένα κατάστημα Shopify και ενσωματώνοντας μια εφαρμογή Case, όπως το Printify.

Ερμηνεία

Οι πολύγλωσσοι άνθρωποι είναι σταθερά δημοφιλείς. Σε περίπτωση που είστε ικανοί σε τουλάχιστον δύο διαλέκτους, σκεφτείτε να στείλετε μια ιδιωτική εταιρεία για να κερδίσετε από αυτές τις ικανότητες. Ξεκινήστε αναζητώντας πελάτες σε στάδια όπως το Upwork και το Flexjobs για να σχεδιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας. Καθώς η βάση πελατών σας αναπτύσσεται και συνεργάζεστε με πρόσθετους οργανισμούς, σκεφτείτε να αναπτυχθείτε χρησιμοποιώντας διαφορετικούς διερμηνείς με ικανότητα σε διάφορες διαλέκτους.

Πληροφοριακό απόσπασμα

Σε περίπτωση που είστε ικανοί με φύλλα τήρησης λογιστικών βιβλίων ή είστε προικισμένος στη σύνθεση πλαισίων και κύκλων, η διατήρηση μιας επιχείρησης ενότητας πληροφοριών θα μπορούσε να είναι ιδανική για εσάς. Δεδομένου ότι κάθε επιχείρηση εξαρτάται από πληροφορίες, οι βοηθοί μετάδοσης πληροφοριών είναι επιτακτικοί για την ενσωμάτωση, την απόσυρση και την επίβλεψη πολλών δεδομένων.

Ξεκινήστε συνδέοντας με κοντινούς οργανισμούς για να προσφέρετε τις δυνατότητές σας. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε ανεξάρτητα στάδια, για παράδειγμα, Upwork και Fiverr για να εντοπίσετε πελάτες.

Ανατροπή ιστότοπου

Η ανανέωση του ιστότοπου δημιουργεί μια ώθηση προς τα εμπρός, ιδιαίτερα μεταξύ των καθυστερημένων αποφοίτων και των ανθρώπων που εργάζονται από απόσταση. Η ιδέα είναι βασική: Αποκτήστε έναν τρέχοντα ιστότοπο, βελτιώστε το σχέδιο και το περιεχόμενό του και στη συνέχεια πουλήστε τον με σήμανση.

Μπορείτε να εντοπίσετε ιστότοπους που χρειάζονται επανάληψη σε στάδια όπως το Flippa. Μόλις τελειώσετε, επικεντρωθείτε στη βελτίωση του σχεδίου, του περιεχομένου και της βελτιστοποίησης Ιστού του ιστότοπου. Στη συνέχεια, μπορείτε να το δείξετε διαθέσιμο για αγορά σε ένα παρόμοιο στάδιο για να δημιουργήσετε πιθανό κέρδος.

Επικουρική διαφήμιση

Η θυγατρική διαφήμιση περιλαμβάνει την προώθηση ειδών ή διαχειρίσεων μέσω συνδέσεων παραφυάδων. Στο σημείο που κάποιος πατά τη σύνδεσή σας και κάνει μια αγορά, λαμβάνετε μια προμήθεια.

Προτού συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα προώθησης συνεργατών, εξετάστε διαφορετικές μεταβλητές για να εντοπίσετε αυτές που ικανοποιούν καλύτερα τις απαιτήσεις σας. Αξιολογήστε τα ποσοστά προμήθειας, τους όρους δόσεων και τη διάρκεια θεραπείας που παρουσιάζονται από κάθε πρόγραμμα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα πράγματα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο λογικό πρόγραμμα για να επεκτείνετε τις δυνατότητες απόκτησής σας.

Τοπικά εγκατεστημένο catering

Σε περίπτωση που έχετε μια ικανότητα στο μαγείρεμα και το βλέπετε ως μια ευφάνταστη διέξοδο, η αποστολή της δικής σας επιχείρησης σε τοπικά εγκατεστημένα catering θα μπορούσε να είναι μια ικανοποιητική προσπάθεια. Το υποκείμενο εγχείρημά σας θα παρουσιάζει διακυμάνσεις. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι επικεντρώνεστε σε πιο μέτριες περιπτώσεις που μπορείτε να επιβλέπετε τον εαυτό σας, τα έξοδα μπορεί να είναι πιο ανεπιτήδευτα.

Για να ξεκινήσουν τα πράγματα, οι περισσότεροι τοπικοί τροφοδότες δημιουργούν έναν ιστότοπο, συμμετέχουν σε κοντινές αγορές τροφίμων ή συμμετέχουν σε στάδια που επιτρέπουν στους ειδικούς της μαγειρικής να προμηθευτούν από τις ικανότητές τους.

Διοίκηση Νομισματικού Συλλόγου

Στείλτε μια βοήθεια που καθοδηγεί τους επιχειρηματίες οραματιστές στην απομόνωση των δικών τους και επιχειρηματικών κεφαλαίων. Αρχικά, βοηθήστε τους να δημιουργήσουν συγκεκριμένα οικονομικά ισοζύγια και να αναλάβουν τον προγραμματισμό για τον έλεγχο του κόστους της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, ξεκαθαρίστε τα έξοδα και τα νόμιμα πιθανά κέρδη για τη διατήρηση των κεφαλαίων χωριστά. Με την καθοδήγησή σας, θα καταλάβουν πώς να διατηρήσουν εύκολα τον νομισματικό έλεγχο.

Κυνικός περίπατος

Τείνει να είναι δύσκολο να γνωρίζεις έναν ασαφή σύντροφο, ειδικά για φυλές υψηλής ενέργειας με περιορισμένη εξωτερική πρόσβαση. Ως έμπειρος κυνοβάτης, θα βοηθήσετε τους ιδιοκτήτες χαϊδευμάτων σε τοπικό επίπεδο να κρατούν τους κυνόδοντές τους ευτυχισμένους, σταθερούς και πολύ επεξεργασμένους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια παρουσία για την επιχείρησή σας για βόλτες με σκύλους σε διάφορα στάδια, συμπεριλαμβανομένων των Sway!, Wanderer και Care.com. Προσφέρετε προόδους για νέους πελάτες και δημιουργήστε μια θετική θέση αναφέροντας έρευνες από αυτούς με τους οποίους έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ταπεινός βοηθός

Μία από τις καλύτερες επιχειρηματικές σκέψεις είναι η προσφορά απλών βοηθών. Όλοι, από τεράστιες επιχειρήσεις έως ατομικούς επιχειρηματίες χρειάζονται βοήθεια στην καθημερινή διαχείριση της επιχείρησής τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φανταστικές ιεραρχικές σας ικανότητες για να ρίξετε λίγο βάρος από τους ώμους τους.

Προσδιορίστε τους αρχικούς πελάτες σας, όχι πολλούς, απαντώντας σε αναρτήσεις σε στάδια όπως το FreeUp, το PeoplePerHour ή τα Επαγγέλματα Απομακρυσμένου βοηθού. Αυτό είναι ένα αποδεδειγμένο σχέδιο δράσης, καθώς τα άτομα αναζητούν συνεχώς παραγωγικούς βοηθούς από απόσταση.

Διοικήσεις Voiceover

Οι ειδικοί του Voiceover παρουσιάζουν επαρκώς διαφορετικές επιχειρήσεις, για παράδειγμα, εισαγωγές/outros ηχογραφήσεων Ιστού, εγγραφές επεξηγήσεων και εγγραφές βιβλίων. Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη φωνή σας και τις ικανότητές σας ηχογράφησης μέσω εκπαιδευτικών ασκήσεων που βασίζονται στο Διαδίκτυο και συναντήσεων εξάσκησης. Δημιουργήστε ένα χαρτοφυλάκιο που δείχνει την ευελιξία σας σε διάφορες κατηγορίες και στυλ. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, προωθήστε τις διοικήσεις σας σε στάδια εξωτερικής ανάθεσης ή δημιουργώντας έναν ιστότοπο για να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες.

Κωδικοποίηση

Η κωδικοποίηση είναι για αρκετό καιρό μια τεχνογνωσία με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων σε όλες τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να προμηθευτείτε πρωτογενείς πληροφορίες μέσω μαθημάτων, ωστόσο η εμφανής κυριαρχία προέρχεται από τη λειτουργική εμπειρία. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για να εκθέσετε τις δυνατότητές σας, να συνδεθείτε με επωνυμίες που σέβεστε για πιθανές συντονισμένες προσπάθειες και να προωθήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα τονίζει τη δουλειά σας στη βελτίωση του ιστότοπου και των εφαρμογών.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *