Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

pinterest

Πώς να πουλήσετε στο Pinterest: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τις μάρκες

Εισαγωγή

Το Pinterest γεμίζει γρήγορα σε μέγεθος. Σε μόλις τρία χρόνια, από το τέλος του 2019 έως το απώτατο όριο του 2022, ο οργανισμός αναπτύχθηκε κατά περισσότερο από το 1/3, από 335 εκατομμύρια πελάτες σε 450 εκατομμύρια. Επομένως, τίποτα απροσδόκητο, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός επωνυμιών αρχίζει να πουλά στο Pinterest.

Ένας από τους σημαντικούς σκοπούς πίσω από την καταπληκτική ανάπτυξή του, που ξεκίνησε ως ιστοσελίδα για τη διοργάνωση γάμων και έργων βελτίωσης σπιτιού, έχει μετατραπεί σε μια υπέροχη μέθοδο για την έναρξη μιας αναζήτησης αντικειμένων με βάση το Διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το Pinterest είχε 465 εκατομμύρια δυναμικούς πελάτες το 2023, αύξηση 7,3% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Σε περίπτωση που ψάχνετε για άλλο ηλεκτρονικό κανάλι συναλλαγών, εδώ είναι ο λόγος που μπορεί να είναι πολύ έξυπνο για τις επωνυμίες να ελέγξουν τις πωλήσεις στο Pinterest.

Το Pinterest είναι ένα διαδικτυακό στάδιο ψυχαγωγίας όπου οι πελάτες μπορούν να «κολλήσουν» φωτογραφίες που τους αρέσουν στα δικά τους εικονικά φύλλα καρφίτσας.

Αυτά τα φύλλα μπορούν να ονομαστούν από τον κατασκευαστή, ο οποίος θα μπορούσε να φτιάξει έναν πίνακα για την καλλιέργεια, το Do-It-Yourself ή οτιδήποτε του αρέσει. Οι εικόνες μπορούν να είναι ουσιαστικά οπτικές με μια σύντομη απεικόνιση όταν ένας πελάτης τις πατήσει. Πολύ πιο συχνά, όμως, θα συνδεθούν στον ιστότοπο από τον οποίο προήλθε η εικόνα.

Μια εικόνα στο Pinterest σε πολλές περιπτώσεις ονομάζεται καρφίτσα καθώς και το αντίστροφο. Οι όροι είναι συμβατοί ωστόσο παραπέμπουν ακριβώς στο ίδιο πράγμα. Μερικές καρφίτσες μεταφέρονται από πελάτες, ενώ άλλες δίνονται από επωνυμίες και εμπόρους λιανικής που μπορούν να τις προωθήσουν και να σας δελεάσουν να κάνετε κλικ στον ιστότοπό τους.

Τα φύλλα που δημιουργούν οι πελάτες μπορούν να είναι ιδιωτικά ή ελεύθερα διαθέσιμα.

Για ποιον λόγο κάνει το δύσκολο έργο όταν το έχει κάνει άλλος για εσάς; Είναι μια εξαιρετικά μαγευτική τοπική περιοχή και είναι γενικά διάσημη για τις κυρίες. Το 76% των πελατών του Pinterest είναι γυναίκες και πιθανότατα θα ωριμάσουν μεταξύ 25-34.

Ίσως γενικά σημαντικό για τις επωνυμίες, το 31% των πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αμοιβή άνω των 100.000 £. Μια καταπληκτική απεικόνιση της κοινωνικής επιχείρησης στην πραγματική ζωή, αυτοί οι δυνητικοί πελάτες είναι έτοιμοι να αγοράσουν.

Γιατί πρέπει να πουλάς στο Pinterest

Αν και ο ιστότοπος είναι πιο γνωστός στις ΗΠΑ και τον Καναδά (απλώς περισσότερο από το 20% των πελατών του Pinterest ζουν σε ένα από τα δύο έθνη), η προσκόλληση είναι διάσημη παντού. Το Pinterest έχει 135 εκατομμύρια δυναμικούς πελάτες από μήνα σε μήνα στην Ευρώπη και 266 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Με τη χρήση ψυχαγωγίας μέσω διαδικτύου και την ανάπτυξη κοινωνικών επιχειρήσεων, ο ιστότοπος είναι άψογα τοποθετημένος για ανάπτυξη. Ένα βαθύτατα οπτικό στάδιο, πιθανώς ο ιστότοπος κανένας άλλος θα μπορούσε να είναι 100 τοις εκατό δημοσιοποιημένος και κανείς δεν θα γκρίνιαζε. Οι διαφημίσεις συγχρονίζονται άψογα με το περιεχόμενο που παράγεται από τον πελάτη και έχει υψηλή απόδοση επένδυσης (ROAS).

Πολλά στάδια προώθησης ψυχαγωγίας που βασίζονται στο Διαδίκτυο μάχονται επιπλέον λόγω επιδιόρθωσης ασφαλείας από οποιαδήποτε εμφάνιση της Apple. Το Pinterest δεν αντιμετωπίζει τέτοια ζητήματα με την προβολή διαφημίσεων στο σωστό τμήμα, δεδομένου ότι, παρά το γεγονός ότι οι οργανισμοί μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους ανάλογα με την ηλικία και τις διαφορετικές ταξινομήσεις, η προβολή προωθήσεων βασίζεται βασικά σε αυτό που αναζητά ένας πελάτης.

Προετοιμασία της εικόνας σας για πώληση στο Pinterest

Επισκεφθήκατε τον ιστότοπο και κάνατε μια γρήγορη έρευνα. Αυτήν τη στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε λίγο-λίγο για να ασχοληθείτε με την προετοιμασία βεβαιωθείτε ότι η εικόνα σας πρόκειται να πουληθεί.

Σκεφτείτε την ιδανική ομάδα ενδιαφέροντος της εικόνας σας

Με τους περισσότερους τύπους διαδικτυακής ψυχαγωγίας, η αρχική συλλογιστική για την ιδανική ομάδα συμφερόντων είναι ιδανική. Σε ποιον ελπίζετε να προσφέρετε; Παρά το γεγονός ότι οι προωθήσεις του Pinterest φαίνονται συνήθως υπό το φως μιας συνδεδεμένης επιδίωξης, το να σκεφτείς αυτό μπορεί σε κάθε περίπτωση να βοηθήσει την εικόνα σου.

Πιθανότατα από τώρα θα έχετε ένα αντικειμενικό τμήμα στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων, ωστόσο στην περίπτωση που δεν το έχετε, αυτή τη στιγμή είναι μια ιδανική ευκαιρία να το εξετάσετε διεξοδικά. Αναζητήστε συγκριτικές επωνυμίες με τις δικές σας στη σκηνή και αντιληφθείτε πώς δημοσιοποιούν. Εξετάστε επίσης τη φυσική ουσία που κατατάσσουν οι διαφημίσεις σε κοντινή απόσταση.

Βλέπετε παρομοιώσεις ή αντιθέσεις; Ποιες καρφίτσες θα θέλατε να κουμπώσετε και γιατί; Η αντιμετώπιση αυτών των ερωτημάτων κατά τη βασική εξερεύνηση θα σας βοηθήσει όταν αρχίσετε να πουλάτε στο Pinterest.

Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό

Για να προωθήσετε και να πουλήσετε στο Pinterest, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό. Αυτό είναι μοναδικό σε σχέση με έναν ατομικό δίσκο, καθώς προσθέτει όλα όσα περιμένετε να αρχίσετε να πουλάτε – διαφημίσεις, εξέταση και πολλά άλλα.

Δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Pinterest ή μπορείτε να αλλάξετε σε ένα ατομικό αρχείο όλα τα πράγματα ίσα.

Επωνυμία του δίσκου σας

Το γεγονός ότι η εικόνα σας είναι σημαντική την καθιστά δεδομένη. Αντίστοιχα, βεβαιωθείτε ότι ο βραχίονας Pinterest της εικόνας σας μοιάζει με άλλα προφίλ ψυχαγωγίας που βασίζονται στον ιστό που μπορεί να έχετε.

Αυτό σημαίνει αλλαγή της φωτογραφίας προφίλ σε λογότυπο οργανισμού υψηλής ανάλυσης και ανανέωση του βιογραφικού με μια βελτιωμένη απεικόνιση της επιχείρησής σας. Κλείστε με αυτό, βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση του ιστότοπού σας και οι λεπτομέρειες των επαφών σας είναι σύγχρονες και ότι τα εξώφυλλά σας ταιριάζουν με τη σήμανση.

Όλα αυτά είναι απλά πράγματα, ωστόσο, αν υποθέσουμε ότι έχετε τα θεμελιώδη στοιχεία σωστά, είστε σε εξαιρετική κατάσταση για εκθαμβωτικά όσον αφορά τις πωλήσεις.

Εγγύηση και επιβεβαίωση του ιστότοπού σας για εξέταση

Η προσθήκη ενός ιστότοπου στο προφίλ του επαγγελματικού σας λογαριασμού είναι μόνο το αρχικό τμήμα του διαχειριστή που πρέπει να ολοκληρώσετε. Οι οργανισμοί πρέπει επιπλέον να εγγυηθούν τον ιστότοπό τους. μια επιβεβαίωση ότι είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Εκτός από αυτό, σημαίνει ότι οι επωνυμίες μπορούν να διερευνήσουν τις καρφίτσες που φτιάχνουν καθώς και αυτές που κάνουν οι πελάτες για αυτές.

Για να το κάνετε αυτό, θέλετε να προσθέσετε μια μετα-ετικέτα ή να μεταφέρετε μια εγγραφή HTML απευθείας στον ιστότοπό σας. Θα μπορούσε να ακούγεται περίπλοκο, ωστόσο είναι πραγματικά άμεσο και το Pinterest θα σας κατευθύνει.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να εγγυηθείτε έναν ιστότοπο για επιβεβαίωση. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είναι η βασική ιστοσελίδα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο με την οποία συνδέεστε ή δεν θα έχετε την επιλογή να διασυνδέσετε αντικείμενα ή να δημιουργήσετε ένα κατάστημα για να εκτιμήσουν οι πελάτες.

Η πιο αποτελεσματική μέθοδος πώλησης στο Pinterest

Αν με μια καλή τύχη, ήταν τόσο απλό όσο η δημιουργία μιας διαφήμισης και η εμπιστοσύνη ότι θα έρθει μια συμφωνία. Όχι, για να πουλήσετε στο Pinterest, θέλετε πραγματικά να επενδύσετε την ενέργεια. Ευτυχώς, ο σιγά σιγά οδηγός μας θα σας ενημερώνει πώς να πουλάτε στο Pinterest καθώς και πώς να πετύχετε.

Κάντε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν

Ακούγεται αυτονόητο, ωστόσο το Pinterest είναι ένα οπτικό στάδιο, οπότε θέλετε πραγματικά να κάνετε τα γραφικά σας εντυπωσιακά. Είναι σαν να ρυθμίζετε τις φωτογραφίες σας για τις Αγορές Google αλλά να τις ανακαλείτε, η ιδανική ομάδα ενδιαφέροντος μπορεί να είναι κάπως μοναδική. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε το καλαίσθητο σημείο.

Αν και τα αντικείμενα στο Google συχνά λειτουργούν θαυμάσια με λευκή βάση, τα αντικείμενα στο Pinterest γενικά θα είναι καλά όταν τα δεις ανάμεσα σε διαφορετικά πράγματα σε ένα σαλόνι ή τα φορέσει ένα μοντέλο. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης των πωλήσεων σε στυλ περιοδικού.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *