Finance Insight Hub

Your Gateway to Financial Wisdom and Expertise

Make Money

Πώς να κερδίσετε χρήματα με AI το 2024 (Best Ways & Top Tools)

Εισαγωγή

Όταν καταφέρετε καλά, μια επιχείρηση ή ένας σύμβουλος που έχει ευφυΐα βασισμένη σε υπολογιστή μπορεί να κερδίσει μεγάλο αριθμό δολαρίων με συνέπεια και θα εκλέξετε με το πόσο λίγα είναι τα έξοδα για να κρατήσετε τους τροχούς να γυρίζουν. Συγκεντρώσαμε τις ψυχές μας για να σας παρουσιάσουμε τους απόλυτα αποτελεσματικούς τρόπους άντλησης μετρητών με την τεχνητή νοημοσύνη, χρησιμοποιώντας κορυφαίες ανθρωπογενείς συσκευές ελεγχόμενης νοημοσύνης. Επίσης, εμπιστευτείτε μας, δεν πρόκειται για μη αποκλειστικές εισβολές ChatGPT που έχετε δει ξανά και ξανά.

έχουν κανονίσει αυθεντικές πόρτες για επιχειρήσεις και δεύτερες θέσεις εργασίας που μπορείτε να διερευνήσετε τώρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό — δεν υπάρχει συσκευή που βασίζεται σε υπολογιστή όπου συνδέετε και τα μετρητά αποθηκεύονται στο αρχείο σας. Παρόλα αυτά, η ευφυΐα που βασίζεται στον υπολογιστή είναι τέλεια στο να κάνει ένα ολοκληρωμένο άτομο πολύ πιο χρήσιμο.

1. Προσφέρετε διαχειριστές σύνθεσης με συσκευές σύνθεσης ευφυΐας που βασίζονται σε υπολογιστή

Η δημιουργία περιεχομένου είναι η ψυχή σχεδόν όλων των προηγούμενων παρουσιάσεων. Γενικά, μια αλληλεπίδραση απαιτεί ένα τεράστιο εγχείρημα χρόνου και εφευρετικής ενέργειας, από τη σύλληψη και την εξερεύνηση έως τη σύνταξη, την τροποποίηση, τη διανομή και τη διερεύνηση των αποτελεσμάτων. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του θέματος και το μέγεθος της αποστολής, αυτή η αλληλεπίδραση μπορεί να διασχίσει ώρες, ημέρες ή και τρίμηνα.

Η δημιουργία περιεχομένου ήταν ίσως η πιο πρώιμη ευρέως αποδεκτή ερημιά της ανθρωπογενούς χρήσης νοημοσύνης στις επιχειρήσεις. Συσκευές όπως το ChatGPT και η νοημοσύνη που βασίζεται σε υπολογιστή Jasper υιοθετήθηκαν από την αρχή στο κύμα δημοσιότητας της νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστή και παρέμειναν διάσημες απαντήσεις για τη δημιουργία περιεχομένου για σχεδόν οτιδήποτε. Ωστόσο, η χρήση νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστή για τη σύνθεση έχει αναμφισβήτητες ελλείψεις, υπάρχουν ακόμη πολλές δυνατότητες για τα άτομα που επιδιώκουν την καινοτομία να τη χρησιμοποιήσουν για να συνθέσουν περιεχόμενο πιο γρήγορα.

Ανεξάρτητη Σύνθεση με ανθρωπογενή νοημοσύνη

Ανεξάρτητη σύνθεση με ανθρωπογενή νοημοσύνη Ένας δυναμικός δρόμος για τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους να φέρουν χρήματα στο διαδίκτυο είναι η κρυφή σύνθεση και η εξωτερική ανάθεση. Με τέτοιους αμέτρητους ιστότοπους και οργανισμούς που διαθέτουν περιοδικά Ιστού, υπάρχει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για ταλαντούχους μελετητές που μπορούν να κάνουν εξαιρετικές καταχωρίσεις ιστολογίου για επωνυμίες. Οι ιδιώτες παρασύρουν το LinkedIn και μέρη όπως το Fiverr ή το UpWork για να βρουν αξιόπιστους δημοσιογράφους που θα τους βοηθήσουν να κάνουν παρέα σε γεμάτες μαρμελάδες σπεσιαλιτέ. Εκεί μπορείτε να μπείτε.
Ανεξάρτητη σύνθεση στο Upwork

Land Positions ως ανεξάρτητος δοκιμιογράφος στο UpWork

Η ανεξάρτητη σύνθεση είναι ένας από τους πιο έμπειρους προσοδοφόρους δρόμους που βασίζονται στο Διαδίκτυο. Έχει ένα απίστευτα χαμηλό όριο για το πέρασμα και βασικά δεν κοστίζει τίποτα για να ξεκινήσει. Η τοποθέτηση τεχνητής νοημοσύνης στους δημιουργικούς σας κύκλους είναι η ιδανική ευκαιρία για επέκταση της αποτελεσματικότητας του περιεχομένου και της ποιότητας εξέτασης. Οι συγγραφείς περιεχομένου προσομοιωμένης νοημοσύνης μπορούν να βοηθήσουν με οτιδήποτε, από παρουσιάσεις εικονικής ψυχαγωγίας σε μακροσκελή άρθρα και αναφορές ιστολογίου δομής.

Εν πάση περιπτώσει, η σύνταξη μιας απλής σύνταξης και η ευφυΐα που βασίζεται σε υπολογιστή κάνει το 100 τοις εκατό της ουσίας για τους πελάτες σας απλώς θα σας κάνει να τερματίσετε και να καταστρέψετε τη θέση σας. Σε κάθε περίπτωση, η ευφυΐα που βασίζεται σε υπολογιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί έντονα σε όλο τον δημιουργικό κύκλο. Αυτό ανοίγει ένα σύμπαν με ανταποδοτικές ανοιχτές πόρτες για τους δημιουργούς περιεχομένου και τους διαφημιστές ηλεκτρονικά. Οι οργανισμοί είναι αξιόπιστοι στο κυνηγητό τους, προσελκύουν χαρούμενους — τους βοηθά να αναρριχηθούν στις θέσεις του εργαλείου αναζήτησης ιστού, να συναρπάσουν το πλήθος τους και να κάνουν συγκεκριμένους ειδικούς στον κλάδο τους. Θα μπορούσατε να είστε αυτός που θα το ανοίξει για τους οργανισμούς.

Copywriting με ανθρωπογενή νοημοσύνη

Το copywriting είναι μία από αυτές τις ειδικότητες σύνθεσης υψηλής πίεσης — το καθιστά ανταποδοτικό. Παρόλα αυτά, ακόμη και με τη βοήθεια της ανθρωπογενούς νοημοσύνης, δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει κανείς απλώς. Όπως και να έχει, είναι απολύτως κατανοητό να αποκτήσει κανείς επάρκεια στις θεμελιώδεις ικανότητες και να χρησιμοποιήσει ανθρωπογενή νοημοσύνη για να βοηθήσει όπου μπορεί. Με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη δημιουργία φυλλαδίων και σελίδων παρουσιάσεων με συμφωνίες, οι ειδικοί που ασχολούνται με τη νοημοσύνη που βασίζεται σε υπολογιστές μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες αποτελέσματα που προωθούν την ανάπτυξη εισοδήματος.

Επίσης, το να γίνεις καταπληκτικός στα ψυχρά μηνύματα με τη βοήθεια της νοημοσύνης που βασίζεται σε υπολογιστή μπορεί να ανοίξει δρόμους για ανταμοιβές ανοιχτών θυρών στον επιχειρηματικό κόσμο. Καθώς οι οργανισμοί επικεντρώνονται σταδιακά σε εξατομικευμένες τεχνικές αλληλογραφίας, ταλαντούχοι ειδικοί μάρκετινγκ που διαθέτουν ανθρωπογενείς δεξιότητες νοημοσύνης έχουν δημιουργηθεί στρατηγικά για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Hoppy Duplicate Deals Fort Grouping Συγγραφέων Η κειμενογράφος και η σύνθεση περιεχομένου μπορεί να είναι επαγγέλματα ή θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.

Το αρχείο πόρους σε οργανισμούς ή περιουσιακά στοιχεία με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη

Η τοποθέτηση πόρων σε μια επιχείρηση με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη είναι μια ακόμη επιλογή σε αντίθεση με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Με την άνοδο της φήμης της τεχνητής νοημοσύνης, πολλές νέες εταιρείες νοημοσύνης που βασίζονται σε υπολογισμούς και χρειάζονται επιδοτήσεις για να αναπτυχθούν. Καθώς οι ανθρωπογενείς καινοτομίες γίνονται όλο και πιο εκτεταμένες, οι οικονομικοί υποστηρικτές μπορούν να έχουν μεγάλες αποδόσεις μακροπρόθεσμα. Επιπλέον, αυτές οι εικασίες μπορούν να προσφέρουν βοήθεια επέκτασης που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο. Όπως και να έχει, η διάθεση πόρων σε οργανισμούς είναι μια περίπλοκη αλληλεπίδραση και απαιτείται βαθιά κατανόηση της αγοράς.

Προσφέρετε Συμβουλευτικές Διοικήσεις προσομοίωσης νοημοσύνης

Μια ακόμη επιλεκτική τεχνική για να φέρετε μετρητά για μια ανθρωπογενή κύρια συνείδηση ​​είναι η μεγαλύτερη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε οργανισμούς. Καθώς η ανθρωπογενής νοημοσύνη είναι μια σχετικά νέα καινοτομία, πολλοί οργανισμοί στην πραγματικότητα δεν έχουν την πιο ομιχλώδη ιδέα πώς να την αξιοποιήσουν ιδανικά.

Για να το κάνετε αυτό, θέλετε να έχετε βαθιά κατανόηση τόσο του πλαισίου πληροφοριών που βασίζεται σε υπολογιστή όσο και της σχεδίου δράσης του πελάτη.

Ξεκινήστε αναγνωρίσοντας τι χρειάζεται ο πελάτης σας για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο. Διερευνήστε τα συνεχιζόμενα πλαίσια, τους κύκλους και τις δυσκολίες τους για να αναγνωρίσετε περιοχές όπου η συμφιλίωση τεχνητής νοημοσύνης θα μπορούσε να προσφέρει κάποιο όφελος.

Από εκείνο το σημείο και μετά, προωθήστε μια πρόταση που πλαισιώνει τις προτεινόμενες διοικήσεις ενσωμάτωσης πληροφοριών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τις ιδιαίτερες προόδους και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται, την πορεία των γεωγραφικών για την εκτέλεση και τα κανονικά αποτελέσματα.

συμπέρασμα

Η γιγάντια ανάπτυξη των μοτίβων της αγοράς τεχνητών εγκεφάλων την καθιστά μια καταπληκτική μέθοδο για την απόκτηση μετρητών.

Ο ανθρωπογενής προγραμματισμός ελεγχόμενος από τη νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει άτομα από διάφορες επιχειρήσεις και εξειδικευμένα ιδρύματα μηχανοποιήσουν ένα μέρος των διαδικασιών εργασίας τους, αφήνοντάς τους στην άκρη του χρόνου και τη μετρητά.

Οι αρχάριοι με περιορισμένες ειδικές πληροφορίες σχετικά με την καινοτομία προσομοίωσης νοημοσύνης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά όργανα και στάδια νοημοσύνης που βασίζονται σε υπολογιστή για να βοηθήσουν στις εργασίες μερικής απασχόλησης, για παράδειγμα, παράδοση περιεχομένου, δημιουργία σύνθεσης, δημιουργία μαθημάτων στο διαδίκτυο, ανεξάρτητη κωδικοποίηση και τεχνητός παραφυάδες αντικειμένων νοημοσύνης

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *